Kopen bij een concessiehouder: de constructeursvoordelen

Wat betreft beschikbare informatie, garantievoorwaarden, het risico dat je neemt, enz... is er een groot verschil tussen een tweedehandswagen kopen bij een particulier en bij een professionele handelaar.
Wie vertrouwen stelt in een concessiehouder om een tweedehandswagen aan te schaffen, koopt veiliger. Meer uitleg over de concrete voordelen.

 

In de verkooppunten vind je een aanbod van jonge tweedehandswagens voor een competitieve prijs

 

Particulier of professionele handelaar? De verkooppunten bieden een ruime keuze tweedehandswagens tussen 1 en 8 jaar oud. Op de website van Peugeot Occasies vind je bijvoorbeeld een selectie 'Premium' wagens met voertuigen jonger dan 5 jaar en minder dan 80 000 km op de teller. Van stadswagen tot berline, SUV of monovolume, de keuze is bijzonder ruim en wordt nog aangevuld met garanties van het Peugeot Occasies-net.

 

Tweedehands kopen bij een verkooppunt: verlengde garanties voor mijn wagen

 

Wie van plan is een tweedehandswagen aan te schaffen, moet zich een aantal zaken afvragen. Hoe weet je zeker dat de auto betrouwbaar is, vrij van ongevallenschade en mechanische problemen? Tenzij je de wagen tot in de puntjes controleert of laat controleren, kan je niet helemaal zeker zijn dat de auto geen gebreken heeft. Als je een tweedehandswagen koopt bij een concessiehouder, dan hoef je je geen zorgen te maken. Garantie, opvolging, advies… bij een concessiehouder krijg je veel meer aangeboden dan een tweedehandswagen.

 

De constructeursvoordelen bij de aankoop van een tweedehandswagen:

 

  • Weinig kilometers, betrouwbare modellen, mogelijkheid om de afwerking te kiezen: een concessiehouder beschikt over een aanbod wagens die voldoen aan de wensen van de klanten. Hij wil immers zijn imago hooghouden en streeft daarom naar absolute klanttevredenheid!
  • Verkoopdocumenten, inschrijvingsbewijs: de constructeur zorgt voor alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken.
  • De Peugeot-labels 'Premium' (tot 24 maanden garantie voor voertuigen tot 5 jaar en maximaal 80.000 km) en 'Primo' (12 maanden garantie voor voertuigen van 5 tot 8 jaar en maximaal 150.000 km)*.

 

Een tweedehandswagen kopen bij een concessiehouder biedt je dus gemoedsrust, ook al ligt de prijs soms wat hoger. Maar, rekening houdend met de voordelen die je krijgt (voertuigcontrole, constructeursgarantie…) is het prijsverschil zeer billijk.

* Zie voorwaarden in het garantieboekje

 

Lydia Peeters
Lydia Peeters
Wie vertrouwen stelt in een concessiehouder om een tweedehandswagen aan te schaffen, koopt veiliger. Meer uitleg over de concrete voordelen.
#occasie
#wagen